Hömann garázskapuk

Már a tervezési fázisban át kell gondolni az összes lehetséges kockázatot, hogy aztán tûz esetén hasznosítani lehessen az összes védõfunkciót. Ezért a Hörmann a tartozékok, például ajtórögzítõk, villamos ajtónyitók vagy nyitásjelzõk, illetve csukásellenõrzések széles választékát kínálja. Mivel tûz esetén a láng és a füst nagyon gyorsan terjed, az épületet célszerû tûzszakaszokra osztani, mert ezek megakadályozzák a tûz és a füst terjedését, és ezzel életet menthetnek.

Díjmentesen felmérjük az igényeket a helyszínen! Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
 Tűzgátló ajtó

Egy tervezõnek természetesen figyelembe kell vennie az építészeti szempontokat is. Itt a Hörmann optimális megoldásokat kínál egy széleskörû programnak köszönhetõen, mely baj esetén garantálja a biztos védelmet, és egyidejûleg megfelel a legmagasabb esztétikai igényeknek is.

A sokféle ajtó, üvegezés, szerkezeti elem és kilincsgarnitúra segítségével teljesíthetõk akár az egyedi megoldások, akár épületek komplett felszerelésére vonatkozó igények. A Hörmann tûzvédelmi lezárások minõséget, védelmet és biztonságot jelentenek évtizedekre, és semmi esélyt sem hagynak a tûznek.

A Hörmann 1965 óta specializálódott a tûz- és füstvédelmi nyílászárókra. E tapasztalatból kiindulva, állandó kutatással és fejlesztéssel jó minõségû tûzvédelmi nyílászárókat sikerült létrehozni, az optimális védelemhez és a biztonságos menekülési és mentési utakhoz.

A Hörmann tûzgátló ajtók a legmodernebb gépsorokon készülnek, és garantálják az egyenletesen jó anyagminõséget és mûködési biztonságot.

A Hörmann megfelelõ partner akár az egyedi megoldásoknál, akár egész épületek komplett felszerelésénél.

Tûzgátló ajtók és nyílászárók a letölthetõ katalógusban.

 

Árajánlatkérés, kapcsolatfelvétel:

Kérjen árajánlatot

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!