Hömann garázskapuk

A Hörmann szekcionált garázskapu a legmagasabb színvonalú termék a piacon, amely emellett remek ár-érték arányt képvisel. A következõ szekcionált garázskapuk a legnépszerûbbek a Hörmann termékek közül, de a szekcionált garázskapu katalógusban még részletesebb betekintést nyerhet a termékkínálatba.

Díjmentesen felmérjük az igényeket a helyszínen! Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
hörmann szekcionált garázskapukAmennyiben segítségre van szüksége, hívjon bizalommal, vagy kérdezzen a lenti ûrlapon keresztül.

Egy Hörmann szekcionált garázskapu mindenhova illik és sok szabad teret biztosít!

Helytakarékos
A szekcionált garázskapuk függõlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetõen maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs elõtti parkoláshoz.

A Hörmann szekcionált garázskapu mindenhova beépíthetõ.

Ki- és beszerelés tisztán, egy nap alatt A Hörmann szekcionált garázskapu az egyszerû szerelési konstrukciónak köszönhetõen, gyorsan beépíthetõ, karbantartásmentes és automatikusan biztonságos.

Az Ön ötlete – és a mi tanácsunk, az egyediséget is jól meg kell tervezni.

Ha nem tud választani, érdeklõdjön elérhetõségeink valamelyikén, segítünk dönteni! A garázskapuknak ugyanis nagyon különbözõ típusai lehetnek.

Mégtöbb szekcionált garázskapu a letölthetõ garázskapu katalógusban

Szekcionált garázskapu termékeink:
Hörmann EPU 40 duplafalú szekcionált garázskapu
Az EPU 40 szekcionált garázskapu akkor jó megoldás, ha a garázst pl. munkahelyként is használják, vagy a garázsból átjárási lehetõség van a lakótérbe. Így a hõszigetelt EPU 40 szekcionált garázskapuval energiát és ezáltal pénzt takaríthat meg!

Hörmann LPU 40 duplafalú szekcionált garázskapu
Az LPU 40-es szekcionált garázskapuk, a 42 mm vastag kapulamellákkal, optimális megoldást kínálnak minden olyan garázshoz, amelyeknél fontos a jó hõszigetelés. Ha a garázsban pl. barkácsmûhely van berendezve, vagy a garázs és a ház között közvetlen átjárási lehetõség van, az LPU 40-es hõszigetelt szekcionált garázskapuval Ön energiát és ezáltal pénzt takarít meg.

Hörmann LTE 40 egyhéjú szekcionált garázskapu
A Hörmann egyhéjú LTE 40 szekcionált garázskapu típust szabadon álló, fûtetlen garázsokhoz ajánljuk, ahol nincs igény a hõszigetelésre.

Hörmann LTH 40 falamellás szekcionált garázskapu
A Hörmann tömörfa garázskapuk gondosan válogatott alapanyagból készülnek. Az elsõ osztályú feldolgozás nemcsak a részleteken tükrözõdik, hanem az teljesen azonos méretû kapulap-felosztáson is. A tömör faanyag kétszeresen impregnált, ezáltal védett a fakárosítókkal és kékülést okozó gombákkal szemben.

Hörmann RenoMatic Decograin szekcionált garázskapu
Hörmann ProMatic garázskapu-meghajtással együtt, felépítésében azonos a duplafalú, hõszigetelt Hörmann EPU szekcionált garázskapuval.

Hörmann RenoMatic Micrograin szekcionált garázskapu
Finoman profilírozott, sík Micrograin felület, Hörmann ProMatic garázskapu-meghajtással együtt, felépítésében azonos a duplafalú, hõszigetelt Hörmann EPU szekcionált garázskapuval.

Kérjen árajánlatot

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!