Hömann garázskapuk

Az ipari kapuk területén eltöltött több mint 40 év alatt, a Hörmann egy saját programot épített ki, amellyel mércét teremtett a jövõnek. A jövõbe mutató technika: minõség a részletekben, megbízható tartósság. Ezt nyújtja önnek kezdettõl a Hörmann ipari kapu biztonsága.

Díjmentesen felmérjük az igényeket a helyszínen! Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
Ipari kapu megoldások Helytakarékos ipari kapurendszer lényege, hogy az ipari kapuk felfelé nyílnak, így a kapu elõtt és mögött a hely szabadon marad. A csarnok értékes területét nem csökkenti, mert a kapulap a födém alatt, a tetõvel párhuzamosan vagy a falon függõlegesen helyezkedik el. A nyílás mögött történõ rögzítés következtében a szabad nyílás teljesen kihasználható. Ezzel a sérülések szinte kizárhatók.

A Hörmann ipari kapuk, hajtások és vezérlések egyetlen kézbõl való, tökéletesen összehangolt rendszert alkotnak. Ezzel idõt és költséget takarít meg!

Ipari kapu megoldások:
Hörmann Fóliagyorskapuk lágy záróéllel
Lágy záróél integrált Anti-Crash funkcióval, az új SE-jelû Hörmann gyorskapuk sokkal biztonságosabbak és különösen gazdaságosak. Nagyfokú személyi védelem, nincsenek sérülések, huzamos állásidõk, és javítási ráfordítások. Az üzemi- és termelési folyamatok szinte zavartalanul biztosíthatók.

Fejlett technika az ipari kapunál a részletekben is:
Csendes kapufutás
A horganyzott zsanéros állítható görgõtartó, és a csapágyazott mûanyag futógörgõ által teljesül a precíz és csendes kapuvezetés az ipari kapuknál.

Biztos összekötés
A horganyzott közbülsõ zsanérok precízen összekötik az egyes lamellákat. A lamellák profilírozása úgy került kialakításra, hogy a lemezcsavarok 4 rétegû lemezben tartanak, hogy ne szakadhassanak ki.

Elõszerelt függeszték
A futósínek födémhez rögzítése horganyzott, furatolt speciális szelvényekkel történik. Ezek a beépítési szituációhoz elõkészítettek.

Igen alacsony szervizigény
Az ipari kapu tokok sérülése esetén a lecsavarozható futósín könnyen cserélhetõ.

Mégtöbb ipari kapu a letölthetõ katalógusban.

Kérjen árajánlatot

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!