Hömann garázskapuk

A Hörmann márkanév egyet jelent a valódi minõségi termék jelképével. A családi vállalkozás a több mint 50 éves kapugyártásban elért tapasztalatával és mintegy 13 millió eladott kapujával Európa elsõ számú piacvezetõjévé vált. Egy Hörmann garázskapu megvásárlásakor ezt jó érzés tudni.

Díjmentesen felmérjük az igényeket a helyszínen! Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
Valamennyi Hörmann garázskapu -, és meghajtás alkatrészt a Hörmann saját gyárában fejleszti és gyártja. Magas fokon képzett munkatársaink intenzíven dolgoznak új termékeken, állandó továbbfejlesztéseken és a részletek javításán, így jönnek létre pl. önálló szabadalmak a piacon. Valós mûködtetést utánzó hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek a Hörmann minõségét.

A Hörmann garázskapuk és meghajtások teljes mértékben egymásra vannak hangolva, ezenkívül biztonsági szempontból független, elismert intézmények által bevizsgált és tanúsított termékek. Ezek mind a DIN ISO 9001 minõségirányítási rendszer szerint készülnek, és teljesítik az 13241-1 Európai Szabvány összes követelményét.

A kiváló műszaki megoldásoknak és a kompromisszum nélküli minõségbiztonságnak köszönhetõen a Hörmann 10 év garanciát ad minden szekcionált garázskapura és 5 évet a Hörmann garázskapu meghajtásokra.

 

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!