Hömann garázskapuk

Az állandó újításoknak és fejlesztéseknek, továbbá a magasan képzett mûszaki szakembergárda piacismeretének köszönhetõen vált a Hörmann ipari gyorskapu rendszer a piac magas színvonalú, elismert termékévé.

Díjmentesen felmérjük az igényeket a helyszínen! Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
gyorskapuLegjobb példa a flexibilis gyorskapu csõmotorral, a SoftEdge-lezárással és a HSS spirálkapu. A minõség iránti elkötelezettség tükrözõdik az egyes gyorskapu alkatrészek folyamatos átvizsgálásában, egészen a legapróbb részletekig.

Hörmann gyorskapu sokkal több, mint egyszerûen csak gyors, mert precíz gyártás, átfogó minõségellenõrzés, hozzáértõ tanácsadás és gyors szervízháttér is jellemzi.

A Hörmann gyorskapuk a DIN ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek. Innovatív, tökéletesen egymásra hangolt gyártási folyamatok garantálják az állandóan növekvõ termékminõséget. Például a modern forró levegõs hegesztõberendezés, ami a kapulap precíz, automatizált hegesztését lehetõvé teszi.

Gyorskapuk speciális felhasználási területre
Az ipar és kereskedelem speciális területeihez használt gyorskapu rendszereknek különleges követelményeknek kell megfelelniük. A Hörmann a megfelelõ megoldást kínálja , az alábbi speciális heyszínekhez: steril helyiségek, menekülõ utak,és szállító szalagok.

Gyorskapuk a letölthetõ katalógusban .

Kérjen árajánlatot

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!