Hömann garázskapuk

Az előforduló meghibásodások leggyakoribb oka a karbantartás nélküli rendszeres használat. Az emberek addig nem foglalkoznak a garázskapu karbantartás kérdésével, míg meg nem hibásodik vagy el nem romlik a használt garázskapu.

Tapasztalataink szerint sok esetben a probléma megelõzhetõ lenne rendszeres karbantartással!

24 órás expressz garázskapu szerviz!
Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
Garázskapu szerviz lakossági ügyfeleink részére:

0-24 órás expressz garázskapu szerviz: bejelentéstõl számítva 24 órán belül megkezdjük elhárítani a hibát (amennyiben a szükséges alkatrészt nem kell rendelésre beszerezni). A részletekrõl és díjszabásainkról érdeklõdjön a 20/331-3027-es telefonszámon, vagy ajánlatkérõ ûrlapunk segítségével.

Ipari garázskapu szerviz

Rendszeres kapukarbantartás biztosítja a mûködés folytonosságát és növeli a termék élettartalmát, de ipari környezetben a felgyorsult tevékenységek miatt elkerülhetetlenek az ebbõl származó meghibásodások.

A Hörmann folyamatosan biztosítja alkatrészeit, melyek meghibásodása, elkopása, elrongálódása esetén a lehetõ leggyorsabban rendelkezésre állnak! Szakembereink a helyszínen felmérik a kár okát, mértékét és azonnal megkezdik a hiba elhárítását. Természetesen kisebb a hibák elõfordulási száma, rendszeres karbantartási szerzõdés mellett.

Karbantartási szerzõdés elõnyei:

-       meghatározott rendszerességgel ellenõrizzük a garázskapu állapotát

-       teljes kapukarbantartást végzünk, mindig minden garázskaput ellenõrzünk

-       fix árakkal dolgozunk, melyet a szerzõdésben feltûntetünk

-       jótállást biztosítunk

-       javaslatot teszünk elõreláthatóan bekövetkezõ problémákra, melyek ezáltal kiküszöbölhetõek  

-       a karbantartás végeztével, minden esetben dokumentálják a munkatársak az elvégzett feladatot, melyet a számlával együtt megküldünk. (nyomon követhetõ)

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!