Hömann garázskapuk

Az előforduló meghibásodások leggyakoribb oka a karbantartás nélküli rendszeres használat. Az emberek addig nem foglalkoznak a garázskapu karbantartás kérdésével, míg meg nem hibásodik vagy el nem romlik a használt garázskapu.

Tapasztalataink szerint sok esetben a probléma megelőzhető lenne rendszeres karbantartással!

24 órás expressz garázskapu szerviz!
Hívjon a 20/331-3027 telefonszámon még ma.
Garázskapu szerviz lakossági ügyfeleink részére:

0-24 órás expressz garázskapu szerviz: bejelentéstől számítva 24 órán belül megkezdjük elhárítani a hibát (amennyiben a szükséges alkatrészt nem kell rendelésre beszerezni). A részletekről és díjszabásainkról érdeklődjön a 20/331-3027-es telefonszámon, vagy ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Ipari garázskapu szerviz

Rendszeres kapukarbantartás biztosítja a működés folytonosságát és növeli a termék élettartalmát, de ipari környezetben a felgyorsult tevékenységek miatt elkerülhetetlenek az ebből származó meghibásodások.

A Hörmann folyamatosan biztosítja alkatrészeit, melyek meghibásodása, elkopása, elrongálódása esetén a lehető leggyorsabban rendelkezésre állnak! Szakembereink a helyszínen felmérik a kár okát, mértékét és azonnal megkezdik a hiba elhárítását. Természetesen kisebb a hibák előfordulási száma, rendszeres karbantartási szerződés mellett.

Karbantartási szerződés előnyei:

-       meghatározott rendszerességgel ellenőrizzük a garázskapu állapotát

-       teljes kapukarbantartást végzünk, mindig minden garázskaput ellenőrzünk

-       fix árakkal dolgozunk, melyet a szerződésben feltűntetünk

-       jótállást biztosítunk

-       javaslatot teszünk előreláthatóan bekövetkező problémákra, melyek ezáltal kiküszöbölhetőek  

-       a karbantartás végeztével, minden esetben dokumentálják a munkatársak az elvégzett feladatot, melyet a számlával együtt megküldünk. (nyomon követhető)

Kérdése van? Tegye fel most!
Hívjon bármikor a 20/331-3027 telefonszámon!